Candidatul PDM, Oleg Creciun, s-a retras din competiția electorală. Elogiază în continuare partidul

Candidatul PDM la funcţia de deputat în circumscripţia Cahul, Oleg Creciun, a anunţat că se retrage din cometiția electorală şi că va sprijini candidaţii proeuropeni.

„Având în vedere că Partidul Democrat este un partid foarte organizat, care evaluează forţele prin sondaje veridice, astfel după ultimul sondaj efectuat, împreună cu echipa, am decis să mă retrag din cursa electorală”, a scris Creciun pe pagina sa de Facebook.

„Am luat decizia să rămîn în funcţia de director a IMSP SR Cahul, să continui proiectele de dezvoltare a acestei instituţii şi să mă dedic în continuare oamenilor”, a mai scris democratul.

Creciun este al treilea candidat din circumscripțiile uninominaele care și-a anunțat retragerea. Anunțuri similare au mai făcut de Nicolae Botgros și Viorel Savva.

În circumscripția 43 (din care s-a retras Creciun) au rămas în competiție șapte candidați: Evgheni Osadcenco, candidatul PSRM, Antonina Belobrova, candidata „Partidului Șor”, candidatul PCRM, Gheorghe Ghețivu, candidatul blocului ACUM, Sergiu Tutovan, candidatul „Partidului Nostru”, Sergiu Rența, candidatul PL Ștefan Secăreanu și candidatul independent Ion Groza.

Autor: Evghenii Ceban

Партнерские ссылки