Elena Bodnarenko: Persoane necunoscute au tras în geamurile oficiului PCRM din Soroca

Candidata PCRM la funcția de deputat pe circumscripția uninominală nr.7, Soroca, deputata Elena Bodnarenko, a anunțat că persoane necunoscute ar fi tras focuri de armă în geamurile oficiului Comitetului raional al formațiunii. Poliția a demontat porțiunea de geam în care s-a tras, pentru efectuarea expertizei.

„Într-un stat capturat, alegerile nu pot fi corecte. În această noapte, persoane necunoscute au împușcat în geamurile oficiului Comitetului raional al PCRM. Mâine vor trage în oameni?”, se întreabă Bodnarenko într-o postare de Facebook.

Inspectoratul General al Poliției a confirmat pentru „NewsMaker” că în geamul din partea stângă a ușii de la intrarea în sediu într-adevăr au fost depistate două orificii cu diametrul de aproximativ 1 milimetru, dar deocamdată nu se știe cum anume au apărut ele acolo. „Totul va fi clar după efectuarea expertizei”, ne-a comunicat Serviciul de Presă al IGP. Reprezentanții poliției susțin că nici în interiorul sediului, nici afară nu au fost depistate bile sau gloanțe. Porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea expertizei.

Autor: Nicolai Paholinitchi

Партнерские ссылки