Ruby Wine - prima conferință dedicată limbajului de programare Ruby în Moldova

Pe data de 13 aprilie 2019, în incinta ​Centrului de Excelență în domeniul TIC ​Tekwill, Ruby Meditation împreună cu FAF ONG organizează Ruby Wine - prima conferință dedicataă limbajului de programare Ruby în Republica Moldova. 

O conferință IT axată pe limbajul de programare Ruby, framework-uri și noile tehnologii. Ea va găzdui, timp de o zi, discuții și prezentări remarcabile de la profesioniști pasionați de acest limbaj. 

La eveniment vor fi prezenți în jur de 10 speakeri internaționali din Germania, Olanda, Polonia, Ucraina, Azerbaijan, Serbia, Anglia, Muntenegru, Cehia, Moldova, și peste 200 de participanți. Speakerii vor avea la dispoziție de 40 minute pentru a dezbate subiecte inovatoare legate de limbajul de programare Ruby. 

Participanții la acest eveniment vor avea posibilitatea nu doar de a primi noi cunoștințe din domeniul limbajului de programare Ruby prin prisma speaker-ilor internaționali, dar și de a socializa făcând conexiuni utile într-o atmosferă plăcută cu persoane din același anturaj. 

Pentru studenții pasionați de programare și dornici de a se familiariza cu limbajul Ruby, va fi creată o sesiune paralelă condusă de profesioniști din Republica Moldova. Pe parcursul acestor sesiuni, ei vor reuși să cunoască funcționalul limbajului și să interacționeze cu persoanele din acest domeniu. 

Nu ratați șansa de a participa la un eveniment grandios din acest an. Cumpără-ți biletul la eveniment și profita de un set de cunoștințe utile în programare, interacțiunea cu participanți locali ți internaționale și degustarea celor mai rafinate vinuri ale Moldovei. Poți cumpăra bilet aici: ​https://www.eventbrite.com/e/ruby-wine-tickets-51645298478

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, ​Centrului de Excelență în domeniul TIC ​Tekwill susținut de către USAID și Guvernul Suediei și cu supportul companiilor: SALTEDGE, Amdaris,, Endava, Mixbook, Digital Classified. 

Conferința este rezultatul cooperării a două organizații FAF și Ruby Meditation. *FAF(Filiera Anglofonă) este o organizație non-guvernamentală/non-profit cunoscută pentru aportul său la prosperarea societății IT din Republica Moldova. Este specializată în organizarea Hackathoanelor locale și contribuie la dezvoltarea viitorilor specialiști din domeniul Inginerii Software. *Ruby Meditation este o conferință din domeniul tehnologiilor informaționale, fondată în 2013 în Ucraina ce are loc regulat și ajută la dezvoltarea comunității Ruby. 

Mai multe detalii pot fi găsite pe: www.rubywine.org

Партнерские ссылки