Virtual PBX garantează creșterea vânzărilor

Virtual PBX de la Moldcell este cea mai simplă, accesibilă și, mai important, inteligentă telefonie pentru business dintre toate care există în Moldova.

Zero investiții

PBX este o soluție cloud. Nu este nevoie de investiții în PBX de birouri și în echipamente costisitoare. Mai mult, nu e nevoie să angajați sau achitați specialiști care să administreze soluția, pentru că are o interfață ușor de gestionat.  

Număr virtual multi-channel

PBX face numerele conectate multi-channel, adică oriunde apare informație despre compania Dvs. puteți plasa un singur număr și fiți sigur că toți vor da de Dvs. Clienții întotdeauna vă vor găsi, iar dacă nu veți fi disponibil, vor putea lăsa un mesaj, iar Dvs. veți primi notificare. 

Meniu vocal

Meniul vocal (IVR) va ajuta clientul să ia legătura cu persoana potrivită în câteva secunde. Mai mult, puteți seta mesaj de salut, dar și plasa informații pe care vreți să le audă clienții, inclusiv oferte, noutăți etc.

Mai multe posibilități

Gestionați întregul sistem telefonic și monitorizați apelurile așa cum credeți Dvs. Redirecționare, înregistrare, analiză etc., toate se fac în câteva clipe. Petreceți mai puțin timp realizând schimbări simple în PBX-ul Dvs. și mai mult timp pentru a îmbunătăți planul de afacere.

Totul online, comunicare pe orice dispozitiv

Chiar dacă aveți o stație deja, poate e cazul să evoluați. Accesați apelurile, mesajele vocale și setările de utilizator de oriunde aveți acces la Internet. Indiferent dacă utilizați telefoane VoIP de pe desktop sau de pe smartphone, Virtual PBX se adaptează oricărui stil de business. Pe scurt, contactul cu clienții devine mai simplu, iar cheltuielile se reduc impunător.

Mai multe detalii la moldcell.md/PBX sau în acest video:

Партнерские ссылки