Adresarea sufletistă cu ocazia sărbătorii de Crăciun este mai tirajată decât mesajul de felicitare al Președintelui!

Multe persoane publice le-au adresat moldovenilor mesaje de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dar un simplu tehnolog din cadrul unui combinat de mezeluri a postat pe Facebook un mesaj sufletist cu ocazia sărbătorii de Crăciun și acesta s-a dovedit a fi mult mai apreciat decât toate felicitările politicienilor.

Cităm din mesajul de felicitare al tehnologului-șef Filletti, Galina Dalt.

”Binecuvântată Moldova, dragi cetățeni,

din partea tuturor angajaților combinatului de carne din or. Bălți, din partea celor care muncesc la fermele noastre de porci, la întreprinderile noastre cerealiere, din partea tuturor fermierilor care își aduc aportul la crearea produselor după sistemul ”de pe câmp pe masă”, adresez un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului locuitorilor orașului Bălți, celor din regiunea de Norda țării, locuitorilor capitalei și tuturor cetățenilor Moldovei noastre înfloritoare!

Îi dorim fiecărei familii din Moldova să fie fericită, să aibă locuri de muncă bune, să-și descopere talentele și menirea!

Locuitorii Moldovei au talente nemărginite, sunt  nemaipomenit de buni, impresionant de înțelepți și iubesc mult Moldova. De asta, în țara noastră e pace, iar cetățenii ei trăiesc cu speranța și credința în Nașterea Domnului, bazându-se pe tradițiile lor naționale!

Amintiți-vă cum făceau strămoșii noștri.  Crăciunul pentru ei nu era despre cumpărături, și chiar nici despre mâncare sau daruri. Dacă vreți să faceți cuiva un cadou, aduceți în dar Dragostea!

Prieteni, toți cei care cred în viață, care iubesc Moldova și cred în viitorul Pământului nostru binecuvântat, haideți să ne unim inimile în jurul Nașterii Domnului!”.

facebook.com/carnefilletti

instagram.com/carnefilletti/

 

Партнерские ссылки