161 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul celor infectați a ajuns la 752
Full Article 2 minutes read

161 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul celor infectați a ajuns la 752

Încă 161 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova. Astfel, numărul celor infectați a ajuns la 752. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 4 aprilie.

Astăzi au fost procesate 681 de probe, dintre care 161 sunt pozitive. Este vorba despre 11 cazuri de import și 150 de cazuri de răspândire locală.

„Numai astăzi la Soroca au fost depistate 42 de cazuri, iar la Ștefan Vodă 30. Sunt foarte multe cazuri în aceste două centre raionale. De aceea regimul de carantină instituit acolo este unul absolut necesar și instituțiile statului încă vor mări activitatea în aceste localități”, a declarat Ion Chicu.

De asemenea, acesta a comunicat despre faptul că au fost diagnosticați cu COVID-19, 21 de lucrători medicali de la Ștefan Vodă și 25  de lucrători medicali la Soroca. „În total, avem la ziua de astăzi 215 reprezentanți ai personalului medical, dintre care 55% sunt la Ștefan Vodă”, a mai spus Chicu.

Totodată, premierul a informat și despre trei decese. O persoană în vârstă de 27 de ani din stânga Nistrului, o femeie din Chișinău în vârstă de 65 și o altă altă femeie din capitală în vârstă de 57 de ani. În total, numărul deceselor a ajuns la 12 persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: