20+1 ani de activitate Moldcell în Republica Moldova
Full Article 5 minutes read

20+1 ani de activitate Moldcell în Republica Moldova

Astăzi compania Moldcell își sărbătorește ziua de naștere! Astăzi se  împlinesc 21 de ani Moldcell, 20+1 mai exact. Formula acestor 21 de ani de prezență a companiei Moldcell pe piața telecomunicațiilor din Moldova, constă în 20 de ani remarcabili și un an cât 20. Ultimul an a fost unul proeminent pentru Moldcell, definit prin transformare, digitalizare și întâietate, când provocările au fost înlocuite cu idei, iar riscurile cu oportunități.

Un an în care oamenii din Moldcell și instrumentele digitale au reprezentat principala forță în fața schimbării și încrederea că totul va fi bine. Ceea ce a urmat din această sinergie va rescrie pentru totdeauna evoluția digitală de la noi din țară și va deveni istorie, pentru că #WeAreMoldcell!

Primul an în familia CG Corp Global

Deja de un an, compania Moldcell a devenit parte a holdingului CG Corp Global, care ne-a inspirat cu ambiția și curajul de a atinge noi înălțimi, dar și prin filosofia profundă bazată pe principiul Afacerii cu Față Umană. Astăzi, apartenența Moldcell la conglomeratul CG Corp Global este transpusă și prin logo-ul reînnoit.

20+1 ani de activitate Moldcell în Republica Moldova

Primul an de integrare deplină a experienței online

eSIM – tehnologie inovatoare lansată în premieră în Republica Moldova de compania Moldcell, fiind unicul operator de telefonie mobilă care are acest serviciu în portofoliu. eSIM reprezintă o cartelă SIM digitală încorporată în telefon care valorifică la maxim potențialul smartphone-urilor de ultimă generație.

Magazinul Online Moldcell eShop, accesibil 24/7, a asigurat continuu, încă de la începutul pandemiei, disponibilitatea dispozitivelor, produselor și serviciilor Moldcell, cu livrare gratuită pe întreg teritoriul țării. Astfel, tot ce este mai important în materie de comunicare nu a încetat să fie  prezent în viața clienților Moldcell.

Aplicația MyMoldcell, ajunsă în top cele mai descărcate și populare aplicații din Moldova, cu peste jumătate de milion de conturi create, a reinventat independența în administrarea propriului număr și continuă să reprezinte o platformă de primă necesitate pentru clienții Moldcell.

M-DOC – soluție inovatoare de business, prezentată pentru prima dată în Moldova de către compania Moldcell, care permite schimbul de documente și contracte în format electronic și semnarea acestora cu Semnătura Mobilă. M-DOC reprezintă un adevărat progres pentru mediul de afaceri de la noi din țară.

Primele planuri tarifare cu conectare 100% online

Abonament NEXT, un plan tarifar inovativ și revoluționar, care reprezintă prin definiție următorul nivel în libertatea de alegere. Fiind primul plan tarifar prezentat în acest format, Abonament NEXT permite abonaților posibilitatea să decidă în fiecare lună cantitatea serviciilor incluse în dependență de necesitate.

eAbonament, primul și unicul plan tarifar din Moldova, absolut digital, extrem de avantajos, pe care îl activezi singur prin înregistrare în aplicația MyMoldcell, simplu și ușor. În acest fel, orice utilizator eAbonament are acces la o cantitate impresionantă de minute și trafic internet, lunar,  timp de 12 luni.

#1 în Portabilitate, de mai bine de 7 ani de la lansarea portabilității în Republica Moldova, compania Moldcell este lider incontestabil.

Primul an de moldcellPLUS, servicii de internet fix + TV

O nouă direcție strategică adusă de acționarii Moldcell cu forțe și investiții noi, care a pus bazele unui nou model de business. Lansat recent, produsul capătă amploare tot mai mare cu fiecare zi, făcând parte integrantă din portofoliul de produse și servicii Moldcell. Asta va permite companiei Moldcell să ofere soluții convergente prin completarea serviciilor deja existente de telefonie și internet mobil. Infrastructura moldcellPLUS este contruită de la zero, utilizând doar echipament performant, ceea ce asigură viteză foarte înaltă a internetului și televiziune de înaltă calitate.

Primul an de activitate al Fundației Moldcell

Lansată în 2020, Fundația Moldcell reprezintă o platformă care reunește toate inițiativele și proiectele de responsabilitate social-corporativă ale companiei Moldcell. Retrospectiva scurtei perioade de activitate înglobează contribuția substanțială în consolidarea eforturilor de combatere a pandemiei Covid-19; semnarea Memorandumului de Înțelegere între Asociația Companiilor din domeniul Industriilor Creative din Moldova și Fundația Moldcell, privind extinderea oportunităților educaționale digitale în Centrul Industriilor Creative ARTCOR; semnarea unui Acord de cooperare privind incluziunea digitală a persoanelor vârstnice prin dialog între generații cu Fondul ONU pentru Populație (UNFPA).

#1 în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Moldcell a devenit prima companie din Moldova care s-a angajat oficial să sprijine obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU prin semnarea unui Memorandum de înțelegere cu ONU cu privire la sprijinul și promovarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ONU.

„Acest an a fost atât de proeminent, remarcabil și intens datorită vouă, dragi abonații Moldcell. Vă suntem recunoscători și vă mulțumim că sunteți alături de noi an de an!” Cu drag, Moldcell.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: