(VIDEO) Arme de foc și cartușe. Mai mulți locuitori ai raionului Orhei s-au pomenit cu percheziții
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Arme de foc și cartușe. Mai mulți locuitori ai raionului Orhei s-au pomenit cu percheziții

Oamenii legii au efectuat o serie de percheziții la domiciliile unor locuitori din raionul Orhei, în legătură cu circulația și deținerea armelor individuale. Urmare a acțiunilor au fost ridicate 8 arme de foc deținute ilegal și 186 de cartușe.

„În urma informațiilor operative deținute de polițiști, de la începutul anului curent au fost efectuate o serie de percheziții la domiciliile unor locuitori din raionul Orhei”, a anunțat Poliția, pe 6 februarie.

Totodată, au fost inițiate 8 procese contravenționale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe fiecare caz în parte, administrarea probelor și atragrea la răspundere a persoanelor.

În acest context, Poliția informează că armele trebuie păstrare în safeu la domiciliu, iar în cazul deplasării peste hotarele ţării, se recomandă ca acestea să fie transmise pentru păstrare la Inspectoratul de poliţie din raza de domiciliu sau la magazinele specializate în comercializarea acestora, unde dispun de condiții pentru depozitare sau păstrare.

„Menționăm că, pentru admiterea sau comiterea cu vinovăţie a unui incident, contravenție sau infracţiune cu arma, riscaţi o pedeapsă contravenţională sau penală, precum şi revocarea sau anularea permisului de armă, cu suspendarea dreptului de deținere a armelor pentru o perioadă de până la 5 ani”, comunică Poliția. Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: