A ademenit o minoră cu pește, însă avea intenții ascunse. Câți ani va petrece un bărbat după gratii?
Full Article 1 minutes read

A ademenit o minoră cu pește, însă avea intenții ascunse. Câți ani va petrece un bărbat după gratii?

I-a promis unei minore că îi va oferi pește, însă intenționa să întrețină relații sexuale cu aceasta. Un bărbat din satul Mărcăuți, Briceni, a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare, potrivit unui comunicat publicat, astăzi, 6 noiembrie, de Procuratura Generală. 

Totul s-a întâmplat în luna august 2018. Fata, care avea atunci 12 ani, pescuia împreună cu un alt minor. Făptașul, de 21 de ani, le-a propus pește, însă la el acasă. Ulterior, acesta, însă, i-a propus fetei să vină singură, iar baiatul care o însoțea s-a conformat. În preajma unui lan de porumb, inculpatul a tras-o în acea direcție și a încercat să îi dezbrace tricoul. Din fericire, copila a reușit să fugă și i-a povestit totul mamei sale, care a alertat oamenii legii.

Condamnatul nu este la prima abatere de la lege. În momentul celor întâmplate, acesta executa termenul de probațiune pentru jaf. Sentința a fost pronunțată pe 4 noiembrie 2019, de Judecătoria Edineț, sediul Briceni. Tânărul a fost găsit vinovat de ademenirea unei minore în scopuri sexuale.

Sentința este cu drept de atac.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: