A candidat la șefia primăriei, însă va deveni viceprimar. Chironda a acceptat propunerea lui Ceban
Full Article 1 minutes read

A candidat la șefia primăriei, însă va deveni viceprimar. Chironda a acceptat propunerea lui Ceban

Fostul candidat la funcția de primar al capitalei, Victor Chironda, va deveni viceprimar al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi, 15 noiembrie. Chironda a scris pe pagina sa de Facebook că a acceptat propunerea edilului Ion Ceban și va fi responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană. 

Dragi prieteni,Vreau să anunț că am acceptat propunerea de a ocupa funcția de Viceprimar al mun. Chișinău responsabil…

Geplaatst door Victor Chironda op Donderdag 14 november 2019

Victor Chironda a mai scris că are drept obiectiv să asigure o mobilitate mai bună pentru municipiul Chișinău.

„Obiectivul meu este să planific și să livrez municipiului Chișinău o mobilitate mai bună în 4 ani de mandat: un transport public mai eficient și mai confortabil, trotuare comode și accesibile, o infrastructură pentru bicilete decentă, spații publice amenajate corect, o documentație de urbanism modernă și realistă”, a notat Chironda.

Totodată, Victor Chironda a precizat că mandatul său de consilier va fi preluat de expertul în energetică, Sergiu Tofilat.

Amintim că Victor Chironda a candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, din partea mișcării social-politice Forța Nouă. În cadrul scrutinului electoral din 20 octombrie, pentru acesta au votat peste 6 mii de oameni, ceea ce constituie 2,73% din numărul total de voturi exprimate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: