„A fost scos din pușcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu”. Ilan Șor comentează apariția lui Vlad Filat din cadrul unei emisiuni televizate
Full Article 2 minutes read

„A fost scos din pușcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu”. Ilan Șor comentează apariția lui Vlad Filat din cadrul unei emisiuni televizate

Ilan Șor consideră că fostul premier, Vlad Filat „a fost scos din pușcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu” și „pentru a rupe voturi în favoarea lui Dodon”. Despre acest lucru a anunțat Ilan Șor într-o postare pe Facebook, astăzi, 13 februarie. 

„În emisiune, el a avut comportamentul unui tânăr socialist, care jură credință partidului. A fost o prestație jalnică, Filat însă și-a îndeplinit misiunea cu vârf și îndesat. Și acesta pare să fie abia începutul”, a scris Șor.

Acesta a mai adăugat că „el urmează să comită noi „fapte eroice” – să lovească în eșichierul de dreapta pentru a slăbi pozițiile Maiei Sandu. Acesta-i Filat. El face ceea ce este în stare să facă mai bine – să demoleze”.

De asemenea, Șor a mai scris că se bucură sincer pentru faptul că Vlad Filat a fost eliberat din detenție. „Omenește mă bucur pentru asta. Îi doresc succes”, a menționat acesta.

Menționăm că ieri, 12 februarie, fostul premier Vlad Filat a declarat că atunci când era în detenție a fost vizitat de „un emisar” al fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, care i-a solicitat acestuia să depun un denunț împotriva lui Igor Dodon.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: