Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm
Full Article 1 minutes read

Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm

Responsabilii ucraineni au încheiat astăzi, 22 noiembrie, în jurul orei 14.30, operațiunea de salvare a echipajului de pe ambarcațiunea care a eșuat noaptea trecută, în largul mării Negre. Potrivit jurnaliștilor prezenți la fața locului, au fost aduse pe țărm trei persoane.

Membrii echipajului care au ajuns la țărm sunt mecanicul principal, un marinar și căpitanul. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Starea cea mai gravă este a căpitanului ambarcațiunii. Din motive deocamdată neclare, acesta a aprins o fumigenă, înainte de a fi evacuat.

Pentru început, pentru operațiunea de salvare s-a încercat utilizarea unei bărci gonflabile și un scooter de apă, însă din cauza valurilor înalte, scafandrii au pornit înot spre navă.

Contactați de NM, reprezentanții MAIE au spus că nu cunosc, deocamdată, dacă printre membrii echipajului sunt moldoveni.

Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm Echipajul de pe ambarcațiunea eșuată în apropiere de Odesa a fost adus la țărm

Amintim că presa din Ucraina a scris că o navă sub pavilionul Republicii Moldova a eșuat, noaptea trecută, în apropiere de Odesa. Reprezentanții MAIE nu au confirmat, deocamdată, dacă ambarcațiunea este sub pavilionul moldovenesc sau dacă printre membrii echipajului sunt și cetățeni moldoveni.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: