A încercat să aducă mai multe tipuri de droguri din Mexic. Un pasager al cursei Amsterdam – Chișinău, reținut
Full Article 2 minutes read

A încercat să aducă mai multe tipuri de droguri din Mexic. Un pasager al cursei Amsterdam – Chișinău, reținut

Un pasager al cursei Amsterdam – Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore pe Aeroport Internațional Chișinău, după ce a încercat să aducă în Republica Moldova mai multe substanțe interzise. Incidentul s-a produs pe 9 ianuarie.

În cadrul controlului vamal, vameșii au supus verificărilor bagajele unui bărbat de 43 de ani, cetățean al Mexicului, care avea permis de ședere în Republica Moldova.

Oamenii legii au depistat mai multe substanțe interzise: masă vegetală uscată de culoare verde cu miros specific – 4.64 gr, masă vegetală uscată de culoare verde, mărunțită, cu miros specific – 0.32 gr., masă vegetală asemănătoare ciupercilor, împachetată în ambalaj vid – 24.94 gr., țigară fabricată artizanal – 0.94 gr., substanță solidă sub formă de brichet de culoare brună – 89.46 gr., cilindre de carton, asemănătoare cu muștiucuri – 100 buc., 2 seturi de hârtie pentru țigări și o râșniță.

Toate bunurile și substanțele au fost ridicate și transmise spre expertizare.

Persoana a fost reținută pe un termen de 72 de ore de către ofițerii Departamentului antifraudă și conformare din cadrul Serviciului Vamal, iar cazul este investigat în continuare sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: