A plecat la școală, dar nu s-a mai întors acasă. Un copil, căutat cu disperare la Tiraspol
Full Article 2 minutes read

A plecat la școală, dar nu s-a mai întors acasă. Un copil, căutat cu disperare la Tiraspol

Un băiat de 11 ani, din Tiraspol, este căutat de rude și oamenii legii, după ce a plecat pe 18 septembrie, dimineața, la școală, fără să se mai întoarcă acasă. Așa-zisul Minister de Interne din Transnistria face apel la oameni să sesizeze despre locul aflării copilului, în cazul în care dețin informații.  

Potrivit sursei citate, băiatul este născut în 2012. El locuiește în orașul Tiraspol. Copilul a plecat de acasă pe 18 septembrie, la școală, dar după ore nu s-a mai întors acasă.

În momentul dispariției, minorul purta o cămașă albă, o jachetă închisă la culoare, pantaloni negri și pantofi. La fel, băiatul avea cu el un rucsac pentru școală de culoare verde închis, precum și o haine de schimb: un tricou, pantaloni scurți albaștri și adidași.

Caracteristici: Înălțime aproximativ 130-140 cm, ochi căprui, păr închis, scurt tăiat.

Sursa citată precizează că băiatul este înregistrat la Inspectoratul pentru Minori. Acesta ar fi plecat, anterior, de mai multe ori de acasă.

Cei care dețin informații despre locul aflării copilului pot apela la numărul de telefon: (533) 4-36-02, (779)75-109, (775)11-559 sau pot scrie pe platformele Viber și Telegram deținute de așa-zisul minister de Interne de la Tiraspol, la numărul: +37377902586.

UPDATE 15:00: Așa-zisul Minister de Interne de la Tiraspol anunță că minorul de 11 ani a fost găsit viu și nevătămat, în această după-amiază, într-un parc din oraș. Copilul ar fi explicat că a plecat de acasă din cauza relațiilor de familie dificile. El ar fi petrecut noaptea la intrarea unei case părăsite din regiune. Sursa citată precizează că lucrează cu copilul și mama lui. Cătarea minorului a fost oprită.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: