A vandalizat ușa din sediul PCCOCS și a fost reținut. După eliberare, a atacat clădirea unui magazin
Full Article 2 minutes read

A vandalizat ușa din sediul PCCOCS și a fost reținut. După eliberare, a atacat clădirea unui magazin

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut, noaptea trecută, după ce a stricat geamul de la ușa de la intrare în sediul PCCOCS. Acesta a fost condus la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar îndată după eliberare, a repetat gestul. De data aceasta, individul a stricat geamul unui magazin. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă a poliției capitalei, Natalia Stati. 

Potrivit oamenilor legii, primul incident s-a produs în seara zilei de ieri, 18 noiembrie, în jurul orei 21.00. Bărbatul a spart geamul de la ușa din sediul PCCOCS. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a reținut pentru audieri. Ajuns la inspectoratul de poliție, suspectul le-a spus forțelor de ordine că a recurs la acest gest pentru că ar fi vrut „să se răzbune pe instituțiile statului”.

După eliberare, la numai o oră după prima întâmplare, bănuitul a provocat un incident similar. Acesta a deteriorat și geamul de la un magazin situat pe strada Armeană din centrul capitalei. Bărbatul a fost condus, din nou, la inspectorat, iar din cauza faptului că avea un comportament neadecvat, forțele de ordine au chemat o ambulanță. Prin urmare, individul a fost transportat la spital.

Valoarea totală a pagubelor nu a fost deocamdată estimată.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: