Încă un accident pe trecerea de pietoni. O tânără din Bălți a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină
Full Article 2 minutes read

Încă un accident pe trecerea de pietoni. O tânără din Bălți a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină

O tânără de 18 ani a fost tamponată de un autoturism pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs, pe 20 ianuarie, în jurul orei 08:30 pe str. Decebal 4 din Bălți.

În timp ce travesa strada pe o trecere de pietoni, fata a fost lovită de un automobil marca Renault, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 ani.

Contactată de NM, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Bălți Eugenia Molceanov, a precizat că victima a fost transportată la Spitalul Clinic din Bălți.

Oamenii legii investighează circumstanțele producerii accidentului.

Amintim că, în ultimele săptămâni, s-au produs mai multe accidente rutiere pe trecerile de pietoni din Republica Moldova. Pe 18 ianuarie, un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni din sectorul Buiucani al capitalei. În ajun, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: