Acces liber doar pentru bicicliști. Astăzi, traficul rutier pe strada Albișoara din capitală va fi blocat
Full Article 1 minutes read

Acces liber doar pentru bicicliști. Astăzi, traficul rutier pe strada Albișoara din capitală va fi blocat

În contextul Festivalului transportului alternativ, organizat pe 28 august, circulația rutieră va fi sistată pe o porțiune din str. Albișoara. Până la ora 22:00 nu se va putea circula pe str. Albișoara,  perimetrul str. Mihai Viteazul și bd. Renașterii Naționale (până la podul de la Circ).

Transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente după cum urmează:

– ruta de troleibuz 38 va circula tur-retur pe str. Ion Creangă – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – bd. Negruzzi – bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseul stabilit;

– rutele de microbuz nr. 171 și 174 vor circula de pe str Mitropolit Dosoftei- str. Maria Cebotari – str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Poliția solicită  șoferilor să dea dovadă de respect reciproc în trafic și să se conformeze indicațiilor agenților de circulație antrenați în serviciu.

De menționat că Primăria Chișinău organizează Festivalul transportului alternativ, cu ocazia promovării mijloacelor de transport alternative. Evenimentul are ca scop promovarea mersului pe jos, folosirea bicicletei, trotinetei, rolelor precum și a altor forme de deplasare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: