Accident cu doi morți la Rezina. Un tânăr fără permis de conducere a pierdut controlul motocicletei
Full Article 2 minutes read

Accident cu doi morți la Rezina. Un tânăr fără permis de conducere a pierdut controlul motocicletei

Doi tineri de 22 și 26 de ani au murit în urma unui accident rutier care s-a produs în noaptea de 28 iunie la Rezina. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat după ce un bărbat de 22 de ani, fără permis de conducere, a pierdut controlul unei motociclete, iar mijlocul de transport s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton. Atât conducătorul, cât și pasagera sa de 26 de ani, au murit.

Astăzi, după miezul nopții, poliţia din Rezina a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier. Acesta a avut loc în satul Țahnăuți.

Preliminar s-a stabilit că șoferul de 22 de ani, fără permis de conducere, aflându-se la ghidonul unei motociclete de model Alpha, având ca pasageră o tânără de 26 de ani, se deplasa pe un drum acoperit cu prundiș. La un moment dat, mijlocul de transport s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la fața locului până la sosirea ambulanței. 

În luna mai, conducătorul aceleiași motociclete a fost sancționat  pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială.

De la începutul anului, în Republica Moldova, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme. În aceeași perioadă au fost documentate 4824 de încălcări comise de către motocicliști. 990 de unități de transport au fost duse la parcarea specială.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: