Accident cu doi morți la Rezina. Un tânăr fără permis de conducere a pierdut controlul motocicletei
Full Article 2 minutes read

Accident cu doi morți la Rezina. Un tânăr fără permis de conducere a pierdut controlul motocicletei

Doi tineri de 22 și 26 de ani au murit în urma unui accident rutier care s-a produs în noaptea de 28 iunie la Rezina. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat după ce un bărbat de 22 de ani, fără permis de conducere, a pierdut controlul unei motociclete, iar mijlocul de transport s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton. Atât conducătorul, cât și pasagera sa de 26 de ani, au murit.

Astăzi, după miezul nopții, poliţia din Rezina a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier. Acesta a avut loc în satul Țahnăuți.

Preliminar s-a stabilit că șoferul de 22 de ani, fără permis de conducere, aflându-se la ghidonul unei motociclete de model Alpha, având ca pasageră o tânără de 26 de ani, se deplasa pe un drum acoperit cu prundiș. La un moment dat, mijlocul de transport s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la fața locului până la sosirea ambulanței. 

În luna mai, conducătorul aceleiași motociclete a fost sancționat  pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială.

De la începutul anului, în Republica Moldova, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme. În aceeași perioadă au fost documentate 4824 de încălcări comise de către motocicliști. 990 de unități de transport au fost duse la parcarea specială.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: