„Acest lucru îl va face Procuratura Generală”. Ion Chicu, despre monitorizarea cazurilor de corupție de rezonanță
Full Article 2 minutes read

„Acest lucru îl va face Procuratura Generală”. Ion Chicu, despre monitorizarea cazurilor de corupție de rezonanță

Procuratura Generală va fi instituția care va informa societatea despre evoluția cazurile de corupție de rezonanță. Despre acest fapt a anunțat premierul Ion Chicu în cadrul ședinței guvernului, astăzi, 15 ianuarie. Mai mult, pe pagina web al executivului vor fi publicate toate acțiunele care sunt întreprinse pentru a implimenta planul de acțiuni a guvernului. 

„Din câte m-au informat colegii, primul instrument este pregătit și suntem gata să-l lansăm pe pagina de internet al guvernului, astfel încât presa, cât și toți cetățenii să se poate informa despre progresul sau lipsa progresului privind planul de acțiuni a guvernului”, a declarat Ion Chicu.

De asemenea, premierul a informat că Procuratura Generală va fi instituția care va informa societatea despre evoluția cazurilor de corupție de rezonanță.

„Eu am discutat cu domnul procuror general. Ne-am înțeles cu dumnealui că acest lucru îl va face Procuratura Generală, va informa periodic și constant societatea despre progresul pe cazurile de rezonanță. Deci această informație va fi oferită de organele de forță, în special de Procuratură”, a mai spus Ion Chicu.

Amintim că la ședința guvernului din 3 ianuarie, prim-ministrul Ion Chicu a solicitat Cancelariei de Stat ca pe site-ul executivului să fie publicate informații despre evoluția cazurilor de corupție de rezonanță. Tot atunci , premierul a solicitat să se publice pe pagina web a guvernului instrumentul de monitorizare publică a acțiunilor realizate de executiv.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: