Actorul de la Hollywood Orlando Bloom a ajuns în Moldova: Copiii din Ucraina au nevoie de ajutor
Full Article 2 minutes read

Actorul de la Hollywood Orlando Bloom a ajuns în Moldova: Copiii din Ucraina au nevoie de ajutor

Actorul britanic de cinema, Orlando Bloom, a venit în Republica Moldova în cadrul campaniei UNICEF de susținere a copiilor și familiilor care au devenit refugiați din cauza războiului din Ucraina. El a vizitat centrele de primire a refugiaților din Chișinău.

„De la începutul războiului din Ucraina, aproape în fiecare secundă un alt copil devine refugiat. Sunt în Moldova cu UNICEF, mă întâlnesc cu familiile care au fost nevoite să părăsească totul în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara ei au nevoie de ajutor, pe care puteți să-l oferiți”, a declarat actorul, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom)

Orlando Bloom este un actor britanic de cinema. El s-a lansat cu rolul Legolas în trilogia Stăpânul Inelelor, cunoscând faima prin următoarele apariții în filmele de fantezie, istorice sau de avenură fantastică. Următoarele lui roluri le-au inclus pe Legolas în trilogia Hobbitul, Will Turner în seria Pirații din Caraibe, Paris din Troia și Balian de Ibelin în Kingdom of Heaven.

Ulterior, Bloom s-a impus ca și personaj principal în filmele de la Hollywood: i-a interpretat pe Balian de Ibelin în Kingdom of Heaven (2005) și Elizabethtown (2005) ale lui Ridley Scott. Debutul pe scena profesională și l-a făcut la Duke of York’ Theatre în Londra în 2007 și a apărut pe Broadway într-o adaptare a piesei Romeo și Julieta în 2013.

În 2009, Bloom a fost desemnat Ambasador al UNICEF-ului, iar în 2015 a primit premiul BAFTA Britannia Humanitarian Award.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: