Actorul Jeremy Renner, Hawkeye din universul Marvel, în stare critică. A fost rănit în timp ce curăța zăpada
Full Article 50 second read

Actorul Jeremy Renner, Hawkeye din universul Marvel, în stare critică. A fost rănit în timp ce curăța zăpada

Actorul din Universul Marvel, Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul său de super-erou Hawkeye, se află într-o stare critică, dar stabilă, la spital. A fost rănit în timp ce curăța zăpada din ograda sa de lângă Reno, Nevada, scrie BBC.

Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că Renner a fost dus pe 1 ianuarie cu elicopterul la spital, unde a beneficiat de „primă îngrijiri corespunzătoare”.

„Putem confirma că Jeremy se află acum într-o stare critică, dar stabilă în urma unui accident. Incidentul s-a produs în timp ce curăța zăpada”, a declarat un purtător de cuvânt al actorului.

Ce s-a întâmplat exact și ce fel de răni a primit Renner nu se cunoaște cu certitudine.

Amintim că recent zeci de oameni au murit în Statele Unite din cauza „viscolului secolului”, pe care meteorologii îl numesc „ciclon-bombă” sau ciclon exploziv.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: