Actuali demnitari de stat, în vizorul Procuraturii Anticorupție. Dragalin: Aplicăm legea în mod egal
Full Article 1 minutes read

Actuali demnitari de stat, în vizorul Procuraturii Anticorupție. Dragalin: Aplicăm legea în mod egal

În vizorul Procuraturii Anticorupție (PA) sunt și demnitari de stat. O declarație în acest sens a fost făcută de șefa PA Veronica Dragalin. Ea a dat asigurări că membrii actualei guvernări vor fi trași la răspundere dacă încalcă legea.

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, Dragalin a menționat că „nu contează funcția, partidul politic, întotdeauna aplicăm legea în mod egal tuturor”.

„Vă asigur dacă cineva din actuala guvernare sau putere încalcă legea, va fi tras la răspundere. De fiecare dată când primim o plângere, nu contează funcția, partidul politic, statutul persoanei, întotdeauna aplicăm legea în mod egal tuturor”, a menționat Dragalin, potrivit tv8.md.

Potrivit acesteia, la PA au venit mai multe plângeri în privința unor demnitari.

„Primim plângeri și ele sunt examinate. Sunt multe care vin, procurorii iau decizii, câteodată sunt contestate de persoanele care depun plângere. Când primim o plângere, o sesizare, noi avem obligația să o analizăm, să aplicăm legea și să o luăm o decizie bine motivată de probe și de lege”, a precizat procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: