Agricultura ar putea fi declarată „liberă de politică” în următorul an. Precizările ministrului Vladimir Bolea
Full Article 1 minutes read

Agricultura ar putea fi declarată „liberă de politică” în următorul an. Precizările ministrului Vladimir Bolea

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, intenționează să declare „agricultura liberă de politică” în anii 2022-2023. Oficialul a vorbit despre aceasta într-un briefing, în care a anunțat câteva măsuri de sprijin pentru fermieri. Oficialul a menționat că atunci „când țara intră în pas și impact” toți se unesc pentru a găsi soluții, dar nu creează condiții de dezbinare.

„În acest an atât de greu pentru Republica Moldova și pentru agricultorii noștri aș vrea să declar agricultura liberă de politică pentru anul 2022-2023, eliminând orice discuții despre politică, pentru că atunci când apare politica în agricultură, apar noțiuni care nu au nimic cu dezvoltarea cu promovarea, cu susținerea, doar numai osândă, răutate, dezbinare și promovare de interese foarte înguste, care în timp se descoperă”, a spus Bolea.

Ministrul a mai spus că instituția pe care o conduce se implică plenar în problemele agricultorilor, iar în curând Comisia Situații Excepționale va aproba un șir de măsuri în susținerea acestora.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: