Ai parte de dragoste, dar și de promoții la Victoriabank
Full Article 2 minutes read

Ai parte de dragoste, dar și de promoții la Victoriabank

Victoriabank lansează oferte ce nu pot fi ratate

Micșorarea ratei dobânzii pentru creditul imobiliar până la 7.14%

Condiții atractive la depozitul Love VB 2021

Acordarea a 300 de puncte STAR pentru prima cumpărătură efectuată cu STAR card

Chișinău, 12 februarie 2021. Promoția „Love is in the air” de la Victoriabank îți oferă beneficii de care te îndrăgostești la prima vedere.

În perioada 12 – 24 februarie 2021 Victoriabank celebrează dragostea prin oferte ce nu pot fi ratate.

Fie cumperi cu STAR Card, deschizi un depozit sau te gândești să soliciți un credit imobiliar, Victoriabank îți apreciază loialitatea prin oferte avantajoase.

În perioada 12 – 24 februarie 2021 poți beneficia de o rată a dobânzii micșorată de până la 7.14% dacă alegi să obții un credit imobiliar. Acesta include indicele de referință de 3.81% și marja fixă a Băncii pe întreaga durată a creditului de doar 3.33%.

Totodată, Victoriabank lansează un nou depozit Love VB 2021, care poate fi deschis pe o perioadă de 14 luni, cu o rată a dobânzii de 4.14% și cu un sold minim de 1400 de lei. Achitarea dobânzii se efectuează lunar la contul curent și/sau de card.

Mai mult, pentru prima cumpărătură efectuată cu STAR Card la comercianți (utilizând POS) sau în Internet (inclusiv plățile pentru utilități prin VB24 Web/ VB24 Mobile), primești 300 de puncte STAR în loc de 10 puncte, conform condițiilor generale.

“La Victoriabank totul se face #Cupoftă, noi acordăm grijă și atenție clienților noștri prin oferte ce exprimă un semn de mulțumire pentru ceea ce sunt și ceea ce iubesc! Apreciem dragostea și o oferim în dar așa cum considerăm mai bine, prin oferte irezistibile!” a declarat Natalia Selevestru, Director Produse Non-Card.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: