Air Moldova anulează toate zborurile pentru iunie și închide oficiul de pe Negruzzi: „Ne restructurăm”
Full Article 2 minutes read

Air Moldova anulează toate zborurile pentru iunie și închide oficiul de pe Negruzzi: „Ne restructurăm”

Air Moldova anunță că își sistează toate zborurile până pe data de 30 iunie, inclusiv, și închide, temporar, activitatea oficiului de pe bd. Negruzzi din Chișinău. Compania aeriană susține că decizia a fost luată cu scopul optimizării proceselor curente și concentrarea pentru asistența pasagerilor. Astfel, potrivit Air Moldova, tot personalul din incinta agenției urmează să ofere asistență pasagerilor în regim online.

Air Moldova susține, într-o notă informativă expediată, că pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking.  Compania susține că rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare. Pentru informații suplimentare, pasagerii sunt îndemnați să apeleze la Call centrul companie, care activează de la 08:00 până la 20:00, în fiecare zi.

Compania aeriană precizează că pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul, iar pasagerii care au procurat biletele achitând în numerar/cu cardul, prin intermediul agențiilor, vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

Amintim că Air Moldova și-a anulat, în ultimele luni, repetat, toate zborurile din cauza situației financiare precare din interiorul companiei. Recent, cel mai mare operator aerian din Republica Moldova a respins declarațiile autorităților centrale privind falimentarea companiei aeriene. Compania a emis o notă informativă în care dă asigurări că Air Moldova continuă să parcurgă etapele procesului de restructurare, îndeamnând politicienii să se abțină de la a comenta situația din jurul companiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: