Air Moldova: Restricțiile de zbor au fost prelungite până pe 25 mai
Full Article 2 minutes read

Air Moldova: Restricțiile de zbor au fost prelungite până pe 25 mai

Restricțiile de zbor din Republica Moldova au fost prelungite pînă la 25 mai 2020. Un anunț în acest sens a publicat în dimineața zilei de 12 mai compania Air Moldova. Prin urmare, zborurile din 15 mai 2020 până la 25 mai 2020 sunt suspendate.

„Reluarea zborurilor pentru fiecare destinație în parte va fi posibilă odată cu eliminarea restricțiilor de către fiecare stat și permisiunea acestora de a efectua zborul spre/din destinațiile planificate”, se arată în comunicatul companiei.

Pasagerilor care au achiziționat bilete pentru această perioadă, compania le propune următoarele opțiuni:

* schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație pînă la 28 martie 2021;
* Voucher în valoarea egală costului biletului cumpărat;
* rambursarea conform regulilor tarifului biletului deținut (pentru a afla regulile tarifului trebuie să vă adresați la agenția/locul procurării biletului).

Pentru modificări și asistență, cei interesați pot trimite o scrisoare la adresa de email [email protected] sau [email protected].

Prelungirea restricțiilor de zbor pînă la 25 mai 2020Stimați pasageri, compania aeriană Air Moldova anunță…

Gepostet von AirMoldova am Montag, 11. Mai 2020

Amintim că, pe 17 martie, parlamentul Republicii Moldova a decretat stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus de tip nou. Astfel, au fost sistate toate zborurile și au fost închise frontierele pentru persoanele care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: