Al șaptelea candidat la alegerile parlamentare noi din Hâncești a fost înregistrat
Full Article 1 minutes read

Al șaptelea candidat la alegerile parlamentare noi din Hâncești a fost înregistrat

Cel de-al șaptelea candidat la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală numărul 38, Hâncești, a fost înregistrat ăn cursa electorală. Este vorba despre Anatolie Postolachi, care va candida din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Decizia a fost luată astăzi, 11 februarie, de către Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești.

Postolachi este jurist de meserie. De menționat că în declarația de avere publicată pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, acesta nu indică nicio locuință și niciun mijloc de transport.

În afară de acesta, la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală Hâncești candidează Ion Mereuță, de la PDM, Ștefan Gațcan – PSRM, Olesea Stamate – PAS, Vitalie Balinschi – Partidul Politic Șor, Dorin Chirtoacă – Blocul Electoral UNIREA, Grigore Cobzac – candidat independent. Candidatul PUN, Vlad Țurcanu, a solicitat listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor, însă ulterior a anunțat retragerea din cursă în favoarea candidatului independent, Grigore Cobzac.

Scrutinul legislativ se va desfășura în data de 15 martie. Campania electorală începe vineri, 14 februarie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: