Alertă cu bombă la Soroca. Un bărbat a spus la 112 că în Spitalul Raional și la Inspectoratul de Poliție sunt obiecte explozibile
Full Article 2 minutes read

Alertă cu bombă la Soroca. Un bărbat a spus la 112 că în Spitalul Raional și la Inspectoratul de Poliție sunt obiecte explozibile

Reprezentanții Poliței Republicii Moldova comunică despre o alertă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca. Autorul s-a spovedit a fi un bărbat de 34 de ani, locuitor al municipiului Soroca, care nu este la prima încălcare de acest fel. 

Oamenii legii spun că un bărbat a telefonat la 112 ieri seara, în jurul orei 21:40, și a anunțat că a amplasat obiecte explozibile în sediul Inspectoratului de Poliție Soroca și al Spitalului Raional Soroca.

Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală au efectuat cercetarea sediilor, în urma cărora nu au depistat obiecte suspecte sau explozive.

La scurt timp, potrivit Poliției, a fost identificat un bărbat de 34 de ani locuitor al municipiului Soroca. Acesta ar fi făcut mai multe apeluri de acest gen. Suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru documentarea faptelor.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 27 500 lei până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: