Aleea din bd. Grigore Vieru a capitalei va fi reabilitată. Ce lucrări vor fi efectuate în zonă
Full Article 1 minutes read

Aleea din bd. Grigore Vieru a capitalei va fi reabilitată. Ce lucrări vor fi efectuate în zonă

Aleea din bd. Grigore Vieru urmează să fie reabilitată. Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a convocat o sedință de lucru pe teren cu speciliști și responsabili municipali care se vor ocupa de proiect, anunță Primăria printr-un comunicat de presă.

În prezent sunt elaborate planul și schița de proiect. Pe perimetrul aleii va fi amenajat mobilierul urban (bănci și coșuri de gunoi), instalat iluminatul nocturn decorativ, precum și sistemul de irigare a spațiilor verzi.

Primarul general, Ion Ceban, a menționat că aleea necesită a fi îngrijită pentru că reprezintă o zona verde extraordinară, care face legătura cu strada pietonală „Eugen Doga” și Parcul Catedralei Metropolitane „Nașterea Domnului”. De asemenea, edilul capitalei a precizat că la amenajarea aleii s-au oferit să contribuie cu surse financiare mai mulți agenți economici care activează în zonă.

Vor fi reamenajate și trotuarele de pe bulevardul Grigore Vieru, care vor avea continuitate pe întreg perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mitropilit Gavriil B. Bodoni – str. Alexei Mateevici.

Responsabilii de la primărie nu au precizat costul lucrărilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: