Alege Moldindconbank și Google PayTM pentru plăți rapide și sigure
Full Article 2 minutes read

Alege Moldindconbank și Google PayTM pentru plăți rapide și sigure

Descoperă o lume în care totul este posibil printr-o atingere!

Începând de astăzi, deținătorii de carduri Moldindconbank pot utiliza Google PayTM, o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a plăti cu orice telefon Android sau dispozitiv compatibil Wear OS.

Acum îți poți lăsa portofelul acasă, dar să ai acces la cardurile Moldindconbank pentru a plăti în magazine, transport public, taxiuri, restaurante și online, oriunde vezi simbolul Google PayTM sau simbolul contactless.

Descarcă Google WalletTM pe dispozitivul tău Android din Play Store, adaugă cardurile Moldindconbank și bucură-te de plăți rapide și sigure! Google WalletTM este un portofel digital, care se lansează astăzi în Moldova, și reprezintă un mod sigur de a stoca și a folosi carduri, bilete și multe altele.

Google WalletTM este sigur și ușor de utilizat. Portofelul tău digital pentru Android oferă acces securizat la cardurile tale, oricând și oriunde. Google WalletTM păstrează cardurile Moldindconbank în siguranță, cu elemente de siguranță de ultimă generație încorporate chiar în telefonul tău Android. Plățile se fac folosind un număr de card virtual – un token, care este specific dispozitivului și este asociat cu un cod de securitate dinamic care se modifică cu fiecare tranzacție.

Adaugă cardul Moldindconbank în Google WalletTM și bucură-te de toate beneficiile, reducerile și nivelul înalt de protecție oferite de cardul tău. Deschide aplicația Google WalletTM sau o poți descărca din Google PlayTM, în partea de jos atinge „Adaugă în portofel +” și urmează instrucțiunile.

Pentru mai multe informații vizitați micb.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: