Alertă cu bombă în Găgăuzia. Clădirea Comitetului Executiv a fost izolată, iar angajații – evacuați
Full Article 1 minutes read

Alertă cu bombă în Găgăuzia. Clădirea Comitetului Executiv a fost izolată, iar angajații – evacuați

Alertă cu bombă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Presa locală anunță că clădirea a fost izolată, iar angajații au fost evacuați. În urma incidentului, ședința Adunării Populare, care are loc în prezent la Comrat, a fost amânată până la ora 14: 00, transmite portalul de știri Gagauzinfo.MD.

„În urmă cu câteva minute a fost primit un e-mail despre o bombă pusă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Oamenii legii au sosit la fața locului. Oamenii sunt evacuați. Ședința Adunării Populare, care are loc în prezent la Comrat, a fost amânată până la ora 14.00”, anunță sursa citată.

Amintim că, pe 5 iulie, o persoană necunoscută a raportat despre „minarea” clădirilor Agenției Servicii Publice din toată țara, inclusiv Găgăuzia, clădirile Parlamentului și a mai multor instanțe de judecată. În total, timp de o zi, IGP a primit peste 50 de amenințări cu bombă care ar viza instituții publice. Toate s-au dovedit a fi false.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: