Alexandru Slusari: „Rectificarea cardinală a bugetului și reluarea proximă a activității parlamentului sunt imperios necesare”
Full Article 2 minutes read

Alexandru Slusari: „Rectificarea cardinală a bugetului și reluarea proximă a activității parlamentului sunt imperios necesare”

Autoritățile ar trebui să rectifice cardinal bugetul, iar reluarea activității parlamentului este „imperios” necesară. De această părere este vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari. Într-o postare pe Facebook, acesta a criticat atitudinea premierului față de proiectele prezentate de partidele din opoziția parlamentară și a spus că intuiește o revoltă socială „inedită”.

„Mă sună comercianții mici, care activează în baza patentelor. Plâng la propriu! Sunt afectați enorm după închiderea piețelor. Mai au economii încă pe câteva zile”, scrie Slusari.

„Prim-ministru Chicu a declarat azi cu aroganța crasă că opoziția îi încurcă cu proiectele lor. Probabil că din cauza noastră nu le pot număra încă pe toți cei care sunt forțați să stea acasă fără venituri”, a mai adăugat acesta.

Mai mult, Slusari intuiește o revoltă socială. „Doar că simțim temperatura în societate și intuim o revolta socială inedită, dacă în foarte scurt timp Guvernul lui Dodon nu reveni cu picioarele pe pământ. Oamenii flămânzi și disperați nu vor intra tare în esența cine reprezintă guvernare și cine este în opoziție”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Precizăm că pe 17 martie, parlamentul a declarat stare de urgență în legătură cu pandemia de COVID-19. O solicitare în acest sens a venit din partea guvernului și a fost prezentată în parlament de către premierul Ion Chicu.

Mă sună comercianții mici, care activează în baza patentelor. Plăng la propriu ! Sunt afectați enorm după închiderea…

Geplaatst door Alexandr Slusari op Woensdag 25 maart 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: