Alte 11 persoane au decedat din cauza coronavirusului. Printre victime, o pacientă de 18 ani
Full Article 2 minutes read

Alte 11 persoane au decedat din cauza coronavirusului. Printre victime, o pacientă de 18 ani

Alte 11 persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății. 

x

Deces 885: Bărbat de 73 ani, din raionul Sîngerei. Transferat de la Spitalul Raional Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 886: Femeie de 66 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 2 august, la Spitalul Ministerului Sănătății. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III.

Deces 887: Femeie de 35 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 16 august, la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: boala crohn, agranulocitoză, pancitopenie, poliserozită.

Deces 888: Femeie de 18 ani, din raionul Hâncești. Internată la data de 10 august, la Spitalul Raional Hâncești. Comorbidități: retard mental profund, tetrapareză spastica, paralizie cerebrală profundă, microcefalie.

Deces 889: Femeie de 46 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 23 iulie, la Spitalul „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: pancretită cronică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 890: Bărbat de 79 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 11 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, Sindrom Parkinsonian.

Deces 891: Bărbat de 58 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 06 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 892: Femeie de 72 ani, din municipiul Chișinău. Transferată, la data de 8 august, de la Spitalul „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 893: Bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 28 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 894: Femeie de 51 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 13 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: infarct miocardic vechi, sindrom Mendelson.

Deces 895: Femeie de 77 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 4 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 29 905 cazuri de COVID-19. 20 908 pacienți s-au însănătoșit, iar 895 au decedat.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: