Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un lucrător medical
Full Article 6 minutes read

Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un lucrător medical

Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Printre victime este și un lucrător medical.  Mai exact, este vorba despre o asistentă medicală de operație din secția Bloc Operator a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. 

Deces 4786: Bărbat de 70 de ani, din raionul Rezina. Internat la Spitalul raional Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4787: Bărbat de 54 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 4788: Bărbat de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4789: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 4790: Bărbat de 78 de ani, din raionul Ialoveni. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cancer, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4791: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău, aflat în tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Deces la domiciliu, provocat de infecția COVID-19 cu evoluție fulminantă. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 4792: Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4793: Bărbat de 68 de ani, din raionul Edineț. Internat la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie.

Deces 4794: Bărbat de 73 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4795: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat.

Deces 4796: Bărbat de 64 de ani, din raionul Ialoveni. Internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 4797: Bărbat de 83 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4798: Bărbat de 50 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4799: Bărbat de 72 de ani, din raionul Briceni. Internat la Spitalul raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4800: Bărbat de 53 de ani, din raionul Briceni. Internat la Spitalul raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială.

Deces 4801: Femeie de 55 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul de Stat. Comorbidități: insuficiență renală, cardiopatie.

Deces 4802: Bărbat de 48 de ani, din raionul Strășeni. Internat la Spitalul raional Strășeni. Comorbidități: pielonefrită cronică.

Deces 4803: Femeie de 80 de ani, din raionul Strășeni. Internată la Spitalul raional Strășeni. Comorbidități: cardiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4804: Femeie de 62 de ani, din raionul Strășeni. Internată la Spitalul raional Strășeni. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiomiopatie.

Deces 4805: Bărbat de 65 de ani, din raionul Drochia. Internat la Spitalul raional Drochia. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4806: Femeie de 85 de ani, din raionul Edineț. Internată la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4807: Bărbat de 60 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4808: Femeie de 46 de ani, din raionul Sîngerei. Internată la Spitalul raional Sîngerei. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 4809: Bărbat de 69 de ani, din raionul Ciadîr-Lunga. Internat la Spitalul raional Ciadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4810: Bărbat de 63 de ani, din raionul Briceni. Internat la Spitalul raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, diabet zaharat.

Deces 4811: Femeie de 79 de ani, din raionul Hîncești. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4812: Bărbat de 66 de ani, din raionul Strășeni. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4813: Femeie de 83 de ani, din raionul Florești. Internată la Spitalul raional Florești, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 4814: Bărbat de 81 de ani, din raionul Florești. Internat la Spitalul raional Florești. Comorbidități: boală cerebrovasculară, encefalopatie.

Deces 4815: Femeie de 74 de ani, din raionul Edineț. Internată la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: obezitate, cardiopatie.

Deces 4816: Bărbat de 63 de ani, din raionul Edineț. Internat la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: angor pectoral, cardiopatie.

Deces 4817: Bărbat de 65 de ani, din raionul Edineț. Internat la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4818: Femeie de 66 de ani, din raionul Edineț. Internată la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4819: Femeie de 81 de ani, din raionul Edineț. Internată la Spitalul raional Edineț. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, angor pectoral.

Deces 4820: Femeie de 68 de ani, din raionul Anenii Noi. Internată la Spitalul raional Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4821: Bărbat de 76 de ani, din raionul Ungheni. Internat la Spitalul raional Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, fibrilație atrială.

Deces 4822: Bărbat de 65 de ani, din raionul Șoldănești. Internat la Spitalul raional Șoldănești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4823:Bărbat de 74 de ani, din raionul Șoldănești. Internat la Spitalul raional Șoldănești. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4824: Femeie de 83 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul raional Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, nefropatie.

Deces 4825: Bărbat de 60 de ani, din raionul Ungheni. Internat la Spitalul raional Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4826: Bărbat de 83 de ani, din raionul Hîncești. Internat la Spitalul raional Hîncești, deces la domiciliu. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4827: Liliana Botnari, asistentă medicală de operație în secția Bloc Operator a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. A fost internată la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe 22 februarie curent.

Până la ziua de azi, 104 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: