Alte șapte decese provocate de infecția COVID-19. Printre victime, un medic de la Bălți
Full Article 2 minutes read

Alte șapte decese provocate de infecția COVID-19. Printre victime, un medic de la Bălți

Alte șapte decese provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății. Printre victime, un medic din Bălți.

Deces 467: Bărbat de 45 ani, din raionul Ocniţa, internat la Spitalul Raional Ocnița, pe 12 iunie. Comorbidităţi: obezitate, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 468: Bărbat de 58 ani, din municipiul Cahul, transferat în stare foarte gravă de la Spitalul Raional Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip II, angiopatie diabetică, nefropatie diabetică.

Deces 469: Bărbat de 64 ani, din municipiul Chișinău, transferat de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: ciroză hepatică virală, angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 470: Femeie de 51 ani, din raionul Ceadîr-Lunga, internată la Spitalul Raional Ceadîr – Lunga, internată pe 17 iunie, cu pneumonie bilaterală.

Deces 471: Femeie de 84 ani, din raionul Orhei, internată la Spitalul Raional Orhei, pe 10 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2, cardiopatie ischemică cronică.

Deces 472: Bărbat de 72 ani, din raionul Taraclia, internat la Spitalul Raional Taraclia, pe 17 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2.

Deces 473: Vasile Sârbu, 65 de ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, internat pe data de 18 iunie la Spitalul Clinic Republican, cu COVID-19.

Precizăm că până în prezent, 14 200 persoane s-au infectat cu COVID-19, dintre care 7896 de pacienți s-au însănătoșit, iar 473 au decedat. În total, 23 de lucrători medicali au pierdut lupta cu viaţa, din cauza infecţiei COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: