„Am primit aripi”. Tânăra de 25 de ani, care a rămas fără picioare, le-a mulțumit oamenilor pentru donații
Full Article 2 minutes read

„Am primit aripi”. Tânăra de 25 de ani, care a rămas fără picioare, le-a mulțumit oamenilor pentru donații

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, le-a mulțumit oamenilor pentru că au donat bani pentru protezele, de care are nevoie.

„Dumnezeu m-a ținut de mână la naștere și mi-a dat mai mulți ingeri păzitori în această viață. Voi sunteți îngerii mei. Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune, pentru mesajele de încurajare, pentru ajutorul financiar acordat. Vă mulțumesc la toți care îmi sunțeți alături inimii mele, aș dori să pot mulțumi fiecărei persoane care mi-a fost alături și îmi este alaturi, dar știu că sunt multe persoane, pe care nu le cunosc sau nici nu le voi vedea vreodată care m-au ajutat. Promit ca ma voi stărui să vă răsplătesc cu faptele bune pe care le voi face în viitor. Sincer nici nu m-am putut gândi ca așa de multe persoane îmi vor fi alături. Am primit „aripi” de putere. Voi toți sunteți în spatele meu care mă susțin și mă ajută, datorită vouă ma uit mai încrezătoare în viitorul meu. Aplecaciunea mea pentru toți”, a scris Marcela Paladi pe Facebook.

Amintim că accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Pe 14 februarie, Marcela a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care roagă persoanele care au posibilitate să o ajute financiar pentru recuperare. Conturile unde puteți dona sunt AICI.

Sora Marcelei susține că tânăra intenționează să scrie o carte, care să servească drept inspirație pentru persoanele aflate în dificultate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: