„Am reînviat”. Ex-deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, a suportat o operație complicată la inimă
Full Article 2 minutes read

„Am reînviat”. Ex-deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, a suportat o operație complicată la inimă

Ex-deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Maria Ciobanu, a fost internat acum o săptămână și a suportat o intervenție chirurgicală complicată la inimă. Femeia a fost impresionată de competența medicilor de la IMSP Institutul de Cardiologie și le mulțumește pentru că acum se simte mai bine. 

Maria Ciobanu povestește că a fost operată la IMSP Institutul de Cardiologie, iar echipa de medici a fost condusă de directorul spitalului Vitalie Moscalu. 

„Ce pot spune decât să-l parafrazez pe bătrânul nostru cronicar, afirmând un adevăr: „Nasc și la Moldova Doctori!”. Azi se face o săptămână de când am suportat o intervenție chirurgicală complicată la inimă. A fost făcută de adevărați chirurgi bijutieri, în frunte cu domnul director Moscalu, grad științific. Mulțumesc, oameni, care știți a face motorul vieți, inima, să ne mai prelungească viața și așa trecătoare”, a precizat ex-deputata.

Totodată, Ciobanu relatează că a fost impresionată de spiritul de echipă din acest Institut.

„Fiecare știe exact ce are de făcut și cum să o facă. Îi datorez sincere mulțumiri și recunoștință unei doamne, care m-a susținut, m-a încurajat, a urmărit în de aproape starea mea de sănătate. Nu îi dau numele, deoarece ea are parte mai mult de critici și, cu siguranță, se va găsi cineva să spună de ce m-a ajutat pe mine”, a adăugat ea.

Fosta depuatată și-a îndemnat prietenii să-și cruțe inima întrucât nimic în lumea asta nu este mai de preț ca sănătate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: