Ambasada Elveției în Ucraina se mută la Chișinău
Full Article 50 second read

Ambasada Elveției în Ucraina se mută la Chișinău

Angajații ambasadei Elveției din Ucraina, de astăzi, vor activa de la Chișinău în legătură cu războiul din statul vecin. O declarație în acest sens, a fost făcută de președintele Confederației Elvețiene, Ignazio Cassis, care efectuează o vizită la Chișinău. 

Președintele Cassis a mulțumit autorităților moldovenești privind decizia de a-i primi pe oficialii Ambasadei elvețiene la Chișinău.

„Mi-am exprimat gratitudinea mea pentru susținerea acordată ambasadei noastre din Ucraina. Angajații ambasadei noastre de la Kiev, care este în prezent închisă, urmează să fie deplasați aici la Chișinău. Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care ne-au oferit-o autoritățile din Moldova. Ambasadorul nostru, începând de astăzi va fi aici în orașul dumneavoastră”, a precizat președintele Confederației Elvețiene.

Amintim că astăzi, președintele Confederației Elvețiene, Ignazio Cassis, care efectuează o vizită în țara noastră, a anunțat că oferă Republicii Moldova 2 milioane de franci pentru gestionarea crizei refugiaților.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: