Ambasada SUA la Chișinău a alertat poliția: a fost depistat un pachet suspect
Full Article 1 minutes read

Ambasada SUA la Chișinău a alertat poliția: a fost depistat un pachet suspect

Un angajat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA) la Chișinău a alertat Poliția, menționând că a depistat un pachet suspect în clădirea reprezentanței diplomatice. În urma verificărilor, serviciile specializate nu au găsit obiecte suspecte sau explozibile. 

Poliția a fost alertată astăzi, în jurul orei 11:00.

Pentru NM, ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a menționat că oamenii legii au fost sesizați de către un reprezentant al Ambasadei care a anunțat că la scanarea unui pachet s-a depistat că în interior s-ar afla ceva suspect.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

„Pachetul a fost ridicat, iar în urma verificării acestuia de către serviciile specializate în interior nu se afla nimic suspect ori explozibil”, a comunicat reprezentanta Poliției.

Și serviciul de presă al Ambasadei SUA a declarat, pentru NM, „că Poliția a stabilit că pachetul suspect identificat în această dimineață a avut un conținut inofensiv”.

„Ambasada mulțumește autorităților Republicii Moldova pentru reacția promptă și profesionistă la acest incident”, au adăugat reprezentanții Ambasadei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: