Ambasadorul Moldovei în Turcia va candida la funcția de bașcan al Găgăuziei
Full Article 50 second read

Ambasadorul Moldovei în Turcia va candida la funcția de bașcan al Găgăuziei

Ambasadorul Republicii Moldova în Turcia Dumitru Croitor va candida la funcția de bașcan al Găgăuziei. Acesta a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune GRT, informează gagauzinfo.md.

„Îmi place funcția mea, însă vreau să fiu util pentru poporul meu, iar în Găgăuzia începe în curând campania electorală. Intenționez să candidez la funcția de bașcan al Găgăuziei”, a menționat Dumitru Croitor.

Dumitru Croitor ocupă în prezent funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Turcia, Liban, Egipt și Iordania. În perioada anilor 1999 – 2002.

Alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei se vor desfășura pe 30 aprilie. Până acum, și-au anunțat intenția de a candida la funcția de guvernator al Găgăuziei Grigorie Uzun, ex-deputat PSRM și ex-deputat al Adunării Populare a Găgăuziei, precum și actualii deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei Serghei Cimpoeș și Nicolai Dudoglo.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: