Ana Revenco, ultimatum către angajații MAI: „Dacă gafele dvs. ajung la conducere, să vă părăsiți locurile de muncă”
Full Article 2 minutes read

Ana Revenco, ultimatum către angajații MAI: „Dacă gafele dvs. ajung la conducere, să vă părăsiți locurile de muncă”

Ministra Afacerilor Interne (MAI) vine cu un ultimatum către angajații MAI. Ana Revenco îi îndeamnă pe polițiștii care au admis gafe în raport cu societatea sau au fost implicați în incidente de integritate să își dea demisia, dacă situația va ajunge la cunoștința conducerii. Apelul a fost făcut de ministra Revenco după ce a audiat raportul sumar de activitate al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP pentru 6 luni ale anului 2022.

Potrivit Anei Revenco, fiecare angajat al MAI are șansa de a demonstra că are interesul public mai presus de toate sau va simți consecințele „intervențiilor radicale”.  Ministra a declarat că există mai multe semnale de risc. În acest sens, au fost înregistrate mai multe cauze penale prin care se exclud focarele din sistem.

„Pe voi vă văd cetățenii în fiecare zi. Sunteți ofițeri, vă cunoașteți atribuțiile și modul în care acestea trebuie executate. Dacă gafele în interacțiunea dvs. socială sau incidentele de integritate ajung la cunoștința conducerii, la etapa primară vă rog să părăsiți locurile de muncă și să nu distrugeți efortul celor care cred în procesele de securizare comunitară. Ulterior, în perioada următoare, fără rugăminți, o să acționăm prin serviciile speciale”, a declarat ministra Ana Revenco.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: