Andrei Năstase: Platforma DA nu va sta la masa de negocieri cu Andrian Candu
Full Article 2 minutes read

Andrei Năstase: Platforma DA nu va sta la masa de negocieri cu Andrian Candu

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, susține că nu va purta niciodată negocieri cu liderul Pro Moldova, Andrian Candu. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe din 4 iunie.

„Dacă își imaginează cineva că președintele Comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare, mă refer aici la domnul Slusari, va sta la masa de negocieri cu cel vizat de raportul Comisiei, mă refer aici la domnul Candu, tratat acolo ca figurând în furtul miliardului, vă spun de pe acum că greșește”, a declarat Andrei Năstase.

Precizăm că, ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a declarat că formațiunea pe care o reprezintă nu a purtat discuții nici cu grupul parlamentar Pro Moldova și nici cu liderul acestuia, Andrian Candu.

„În cazul respectiv sunt două lucruri: sau minte domnul Candu, sau minte domnul Litvinenco, sau nu este în cunoștință de cauză că cineva din partea lor discută cu domnul Candu”, a declarat deputatul socialist Vasile Bolea care a fost invitat în aceeași emisiune.

Reacțiile vin după ce, recent, în cadrul unui live pe Facebook, președintele Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că formațiunea poartă discuții cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platforma DA privind eventualitatea votării unui nou guvern. Deputatul a mai spus că aceste discuții nu pot fi calificate drept negocieri, dar a arătat dispus să analizeze chiar și opțiunea susținerii candidaturii lui Andrei Năstase pentru funcția de premier.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: