Andrei Spînu susține că ar fi fost amenințat, de o persoană necunoscută, chiar în fața casei sale
Full Article 30 second read

Andrei Spînu susține că ar fi fost amenințat, de o persoană necunoscută, chiar în fața casei sale

Secretarul general al Preșidenției Andrei Spînu ar fi fost „amenințat într-o manieră agresivă” în fața casei sale, de o persoană necunoscută și mascată. Cazul a avut loc pe 21 februarie. Informația a fost confirmată de către oficial pe canalul să de Telegram.

Andrei Spînu a precizat că poliția investighează cazul.

„Împreună, toată societatea, trebuie să combatem orice tentativă de violență, discursul de ură și provocările de dezbinare. Să fim uniți și să avem grijă unii de alții”, a menționat acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: