Angajații Ambasadei Moldovei în Rusia s-au vaccinat cu Sputnik V
Full Article 1 minutes read

Angajații Ambasadei Moldovei în Rusia s-au vaccinat cu Sputnik V

Angajații Ambasadei Republicii Moldova în Rusia s-au vaccinat cu preparatul rusesc „Sputnik V”. Informația a fost confirmată pentru NM de către ambasadorul Moldovei în Rusia, Vladimir Golovatiuc.

„Să se vaccineze sau nu este alegerea personală a fiecărui om. Confirm că Ministerul de Externe din Rusia le-a propus misiunilor diplomatice acreditate la Moscova să se vaccineze. Și acei angajați ai ambasadei, care au manifestat dorință, au fost imunizați. Complicații nu au fost înregistrate”, a declarat ambasadorul Moldovei pentru NM.

Precizăm că MAE-ul de la Moscova le-a propus diplomaților străini să se vaccineze cu preparatul Sputnik V. Informația a fost publicată de Kommersant, cu trimitere la propriile surse din cadrul misiunilor diplomatice.

„Practica invitării corpului diplomatic pentru vaccinare împotriva infecției COVID-19 este una răspândită în mai multe state și este perfect justificată”, au precizat reprezentanții MAE-ului rus.

Anterior, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene au declarat pentru NM că diplomații moldoveni din Israel au fost imunizați cu vaccinul Pfizer.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: