Ar fi cerut 100 de litri de motorină pentru a nu-i aplica amendă. Doi polițiști INSP, cercetați penal
Full Article 50 second read

Ar fi cerut 100 de litri de motorină pentru a nu-i aplica amendă. Doi polițiști INSP, cercetați penal

Doi angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) ar fi cerut de la administratorul unei companii auto circa 100 de litri de motorină pentru a nu-i aplica amendă unui angajat de-a acestuia. 

Mai exact, doi polițiști din cadrul Batalionului Sud ar fi deschis un dosar contravențional pe numele unui șofer de camion din cadrul companiei gestionate de denunțător. Iar, pentru a nu-i aplica amenda și punctele de penalizare, oamenii legii ar fi cerut 100 de litri de motorină.

În urma investigațiilor, unul dintre suspecți a fost reținut pentru 72 de ore, iar ce-l de al doilea urmează să fie citat pentru a i se aduce la cunoștință ordonanța de bănuit. Cei doi polițiști sunt cercetați într-un dosar penal pentru corupere pasivă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: