Arest în izolator pentru fiica fostului primar de Durlești, vizată într-un dosar de înstrăinare frauduloasă a unor terenuri
Full Article 1 minutes read

Arest în izolator pentru fiica fostului primar de Durlești, vizată într-un dosar de înstrăinare frauduloasă a unor terenuri

Fiica fostului primar de Durlești, Diana Crudu, a primit 20 de zile de arest în izolator. Decizia a fost luată de magistrați pe 19 noiembrie, și poate fi contestată la o instanță ierarhic superioară.

Aceasta împreună alți complici sunt bănuiți că ar fi pus la cale o schemă de înstrăinare a terenurilor din raza or. Durlești, în baza unor decizii ale Consiliului orășenesc.

Ofițerii anticorupție au operat mai multe acțiuni de urmărire penală în vederea documentării cazului, iar fiica fostului primar, care a deținut la un moment dat o funcție publică, a fost reținută pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 8 ani de detenție cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 ani şi 15 ani.

Diana Crudu, este o tânără antreprenoare din Durlești, care s-a remarcat și prin participarea sa activă la protestele agricultorilor din vara acestui an.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: