Atac armat în centru Ierusalimului soldat cu opt răniți. Agresorul a tras asupra unui autobuz plin cu oameni
Full Article 1 minutes read

Atac armat în centru Ierusalimului soldat cu opt răniți. Agresorul a tras asupra unui autobuz plin cu oameni

Opt oameni au fost răniți după ce un necunoscut a deschis focul asupra unui autobuz plin cu pasageri, în centul Ierusalimului. Atacatorul a așteptat ca autobuzul să oprească în apropiere de Mormântul lui David și a tras, apoi a reușit să fugă. Victimele au fost transportate la spital, două dintre ele în stare gravă, potrivit Euronews.

„Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David. Poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit”, a spus poliţia.

Atacul are loc după o săptămână de violențe între Israel și palestinienii din Gaza și Cisiordania. Weekendul trecut, armata israeliană a declanșat o ofensivă în Fâșia Gaza care a vizat gruparea Jihadul Islamic și l-a ucis pe numărul doi al grupării în urma unui raid aerian.

„Răniții sunt toţi conştienţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim”, a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: