Au ajuns la spital din cauza ghețușului. Peste 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Full Article 50 second read

Au ajuns la spital din cauza ghețușului. Peste 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

În ultimele 24 de ore, la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) au ajuns circa 30 persoane din cauza gheţuşului de pe drumuri. Informația a fost confirmată pentru NM de Dorina Arsene, purtător de cuvânt Institutul de Medicină Urgentă. 

„Pe parcursul ultimelor 24 de ore la IMU au ajuns în jur de 30 de persoane cu diverse traume din cauza timpului de afară. Pacienți s-au adresat cu fractură de gambă, gleznă sau umăr”, a comunicat reprezentanta Institutului.

Totodată, 10 persoane cu diverse traumatisme au necesitat internare.

„Toți pacienții au primit îngrijirile medicale necesare și sunt în stare de gravitate medie”, a adăugat Dorina Arsene.

Amintim că vremea se va încălzi semnificativ în următoarea săptămână în Republica Moldova. Temperaturile vor atinge maxime de până la +12°C. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), vântul va sufla din sud-est, iar presiunea atmosferică va fi normală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: