Au fost înaintate primele versiuni cu privire la izbucnirea incendiului de pe Calea Basarabiei. Precizările IGSU
Full Article 50 second read

Au fost înaintate primele versiuni cu privire la izbucnirea incendiului de pe Calea Basarabiei. Precizările IGSU

Specialiștii au înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit la un depozit cu vopsea de pe strada Calea Basarabiei, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Prima ipoteză investigată de specialiști este scurtcircuit în rețeaua electrică. A doua versiune înaintată este autoaprinderea materialelor/substanțelor.

În continuare la fața locului lucrează angajații IGSU pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea incendiului. După finalizarea cercetării minuțioase a locului de ardere, laboratorul experimental antiincendiar va întocmi o încheiere, în care va fi inclusă cea mai probabilă cauză de producere a incendiului.

Amintim că un incendiu puternic a izbucnit la un depozit cu vopsea de pe strada Calea Basarabiei, în dimineața zilei de miercuri, 21 aprilie. La fața locului au fost antrenați 60 de pompieri cu 15 unități de tehnică, conform numărului sporit de intervenție de gradul III. Suprafața depozitului afectat de foc este de 2000 m2.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: