AUR anunță „casting” pentru a alege candidații partidului la alegerile parlamentare anticipate
Full Article 2 minutes read

AUR anunță „casting” pentru a alege candidații partidului la alegerile parlamentare anticipate

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îndeamnă persoanele interesate să își depună candidatura pentru a fi incluse în lista formațiunii la alegerile parlamentare anticipate. Liderul AUR Moldova Vlad Bilețchi a precizat pe 21 mai că propunerile pot fi făcute și pe pagina sa de Facebook.

Persoanele interesate trebuie să își depună CV-ul pe site-ul formațiunii.

„Suntem împotriva votului pe liste, însă sistemul electoral actual este pe bază de liste. Așa că deschidem toate cele 103 locuri de pe lista AUR la alegerile din 11 iulie 2021 din R. Moldova pentru toți cei care cred că Unirea este șansa noastră, ca națiune. În funcție de CV, de potențialul electoral pe care îl ai și rezultatele pe care le vei obține la alegeri, poți fi tu cel ales de pe lista celor 103 persoane să ne reprezinte în viitorul Parlament”, se arată într-un mesaj publicat pe site-ul AUR.

Președintele AUR Moldova Vlad Bilețchi a menționat că este deseori întrebat de lista candidaților.

„Pare să fie o obsesie. AUR și-ar fi dorit ca acest vot să nu fie dat pentru liste, ci pentru oameni, ca fiecare să decidă pe cine dorește în parlament. Eu chiar v-aș ruga să mă ajutați cu personalități care pot să vă reprezinte cu cinste și care ar merita să fie pe listele AUR. Chiar și voi puteți deveni candidați, căci în AUR este despre muncă, nu despre vorbe”, a precizat Bilețchi și a îndemnat persoanele interesate să propună candidaturi chiar în comentarii la postarea sa.

***

AUR a anunțat pe 5 mai că va participa la alegerile parlamentare din 11 iulie. Amintim că formațiunea politică Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost creată în septembrie 2019 și e condusă de George Simion și Claudiu Târziu. Partidul AUR Moldova este condus de către Vlad Bilețchi, care este și președintele Asociației UNIREA-ODIP.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: